Tilausehdot

Nula Oy (jäljempänä “Mamu Brewing”) myy tuotteita yksityishenkilöille verkkokauppapalvelun (jäljempänä “Verkkokauppa”) kautta Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan käyttäjä (jäljempänä “Asiakas”) hyväksyy ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ostaessaan tuotteita Verkkokaupasta.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: mamu@mamubrewing.com
Puhelin: +358 40 163 9313
Postiosoite: Fredrikinkatu 22, 00120 Helsinki

Tuotteiden tilaaminen, noutaminen ja pullonpalautus

Tilattavat tuotteet valitaan lisäämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne Verkkokaupassa. Asiakkaan tehdessä tilauksen hän hyväksyy tuotteiden hinnat. Verkkokaupassamme näkyvät tuotekuvat ovat suuntaa antavia. Asiakkaan tuote voi poiketa kuvasta esimerkiksi muodoltaan tai muilta ominaisuuksiltaan tuotesivun kuvasta. 

Tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus sähköpostitse. Asiakkaan vastaanottaman vahvistuksen jälkeen kauppasopimus on osapuolia sitova. Mikäli tilausvahvistuksen sisältö ei vastaa ostamaasi tai sinulla on kysyttävää, ota meihin viipymättä yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. 

Tilaukset noudetaan Mamu Brewingin panimotiloista Ravintola Nollasta (Fredrikinkatu 22, 00120 Helsinki) asiakkaan tilausvaiheessa valittuna ajankohtana. Mikäli asiakas laiminlyö noutovelvoitteensa, ei palveluntarjoaja ole velvoitettu palauttamaan kauppasummaa tai luovuttamaan ostettua tuotetta toisena ajankohtana ellei toisin ole sovittu. Asiakkaan tulee varautua todistamaan ikänsä noutaessaan tuotetta. 

Asiakkaan tulee välittömästi tuotteet saatuaan tarkistaa, että saatu tuote vastaa tilausta.

Mamu Brewingin growler-oluiden hintaan lisätään pullopantti (4€), joka palautetaan asiakkaalle pullonpalautuksen yhteydessä. Asiakas palauttaa growler-pullonsa panimon tiloihin Fredrikinkatu 22 ravintola Nollan aukioloaikojen puitteissa. 

Tilauksen peruuttaminen ja reklamaatiot

Kuluttajasuojalain 6 luvun mukaisesti etämyynnissä sovellettavaa peruutusoikeutta ei ole elintarvikkeiden ja muiden päivittäistavaroiden yksittäisissä toimituksissa. 

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy. Bambora välittää maksut Mamu Brewingille. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy Verkkokaupan asiakkaan ja Verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bamborasta: https://www.bambora.com

Maksutavat

PayForm-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Bambora PayForm -maksupalvelun yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: payform@bambora.com
Puhelin: 09 315 82 555 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Muut ehdot

Mamu Brewing ei vastaa Verkkokaupasta ostetun tuotteen soveltuvuudesta Asiakkaalle.

Mamu Brewing ei anna mitään vakuutusta Verkkokaupan virheettömyydestä, kattavuudesta tai ajantasaisuudesta. Asiakas ymmärtää ja hyväksyy, että Asiakas käyttää Verkkokauppaa omalla vastuullaan eikä Mamu Brewing anna vakuutusta siitä, että Verkkokaupan toiminnassa ei ilmene keskeytyksiä tai virheitä taikka että sen käyttö olisi turvallista.

Mamu Brewing ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

Verkkokaupan sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Mamu Brewingille ja/tai yhtiön yhteistyökumppaneille. Materiaalien kopioiminen tai käyttö ilman Mamu Brewingin lupaa on kielletty muuhun kuin Asiakkaan omaan henkilökohtaiseen yksityiseen käyttöön.

Mamu Brewingilla on oikeus muuttaa Verkkokaupan sisältöä ja näitä sopimusehtoja. Asiakas hyväksyy muutokset Verkkokauppaa käyttäessään. Kulloinkin voimassaolevat sopimusehdot ovat nähtävissä Verkkokaupan kotisivuilta. Asiakkaan velvollisuutena on tarkistaa mahdolliset muutokset näissä ehdoissa sekä tallentaa kuhunkin tekemäänsä tilaukseen soveltuvat sopimusehdot.

Asiakas sitoutuu käyttämään Verkkokauppaa vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Asiakas vastaa täysmääräisesti näiden sopimusehtojen, lain tai hyvän tavan vastaisesta Verkkokaupan käytöstä aiheuttamastaan vahingosta Mamu Brewingille, muille käyttäjille ja kolmansille osapuolille. Mamu Brewingilla on milloin tahansa oikeus estää Verkkokaupan käyttäminen sekä ostosten tekeminen.

Mahdollisiin Asiakkaan ja Mamu Brewingin välisiin sopimusta koskeviin riita-asioihin sovelletaan Suomen lakia.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan. Mikäli neuvotteluilla ja em. riidanratkaisumenettelyillä ei saavuteta ratkaisua näistä ehdoista aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan lopullisesti suomalaisessa tuomioistuimessa.